.

.

Squidgeemals - Flamingo iz Deluxebasea. Super rastezanje flaminga igračaka za djecu sa gelom vodene perle. Great fidget cquish kuglice i stresne kuglice za odrasle i djecu.

Squidgeemals - Flamingo iz Deluxebasea. Super rastezanje flaminga igračaka za djecu sa gelom vodene perle. Great fidget cquish kuglice

KM 2.33
Iznos
Na skladištu

Flamingo igračka - fenomenalni flamingo koji ima živahnu strašnu kožu u boji i ispunjena je gelom vodenim perlama. Ove kuglice za squish za djecu dostupne su u različitim bojama s jednim odabranim nasumično kad se kupe. Senzorne igračke - meke i rastezljive životinjske igračke čine idealne senzorne igračke za autističnu djecu, ADHD igračke i igračku za olakšanje stresa. Great Squishy i stisnite kuglice za fidget igračke i djeca Istepene igračke koje su idealne kuglice za strikvice!. Prikupite ih sve - 5 različitih nevjerovatnih životinja koje će se prikupiti u kolekciji Squebreal Stress Ball! Pronađite svoj omiljeni i sakupite ih sve! Stilovi uključuju : - Crocodile - Llama - jednorog - Dinosaur - Flamingo. Odličan poklon - rastezljive igračke koje su sjajne za fidget i igrati satima. Savršena igračka za dječake i djevojke i odlične za rođendanske poklone, zalihe punila i zabava! Stresne kuglice za djecu koja su također slatke igračke. Kupujte s povjerenjem - Deluxebase je specijalizirana za dizajniranje zabavnih i obrazovnih igračaka i poklona za djecu u Velikoj Britaniji, SAD-u i Europi više od 25 godina. Flamingo igračka - fenomenalni flamingo koji ima živahnu strašnu kožu u boji i ispunjena je gelom vodenim perlama. Ove kuglice za squish za djecu dostupne su u različitim bojama s jednim odabranim nasumično kad se kupe. Senzorne igračke - meke i rastezljive životinjske igračke čine idealne senzorne igračke za autističnu djecu, ADHD igračke i igračku za olakšanje stresa. Great Squishy i stisnite kuglice za fidget igračke i djeca Istepene igračke koje su idealne kuglice za strikvice!. Prikupite ih sve - 5 različitih nevjerovatnih životinja koje će se prikupiti u kolekciji Squebreal Stress Ball! Pronađite svoj omiljeni i sakupite ih sve! Stilovi uključuju : - Crocodile - Llama - jednorog - Dinosaur - Flamingo. Odličan poklon - rastezljive igračke koje su sjajne za fidget i igrati satima. Savršena igračka za dječake i djevojke i odlične za rođendanske poklone, zalihe punila i zabava! Stresne kuglice za djecu koja su također slatke igračke. Kupujte s povjerenjem - Deluxebase je specijalizirana za dizajniranje zabavnih i obrazovnih igračaka i poklona za djecu u Velikoj Britaniji, SAD-u i Europi više od 25 godina. Flamingo Thipedemals igračka iz Deluxebasea. Squishy životinje i kuglice za squash za djecu sa gelom vodenim perlicama koja je odlična senzorna i fidget igračka i stresna kugla za djecu. Jedna boja bit će odabrana nasumično. Thipedemals igračka s škare dostupna su u 5 različitih stilova. Pronađite svoju omiljenu igračku za olakšanje stresa i sakupite ih sve! Stilovi uključuju : - Crocodile - Llama - jednorog - Dinosaur - Flamingo.

Deklarisana svojstva

Najbolje ponude