.

.

Paint drvene ploče Suncokretorni ručak Bento kutija sa nadograđenim podesivim remenom, zaštitni kontejner za prehrambenu hranu za višekratnu upotrebu, BPA besplatna, moda 2 razina, pogodna za izletišta u kancelarijskog kampa.

Paint drvene ploče Suncokretorni ručak Bento kutija sa nadograđenim podesivim remenom, zaštitni kontejner za prehrambenu hranu za

KM 1.00
Iznos
Na skladištu

Podesiva kutija za prometu i propuštanja : Ova kutija za ručak ima novo nadograđeni podesivi i elastični remen izrađeni od visokokvalitetne tkanine da bi se kutije (ili okvir) sloj i čvrsto i čvrsto držali. Neće se osloboditi ni nakon dugotrajnog korištenja. Sef & Healthy : Ovaj ručak Bento Box prihvaća visokokvalitetnu fronsku klasu PP materijale (BPA besplatno) kako bi se osigurala najveća standardna sigurnost. Može se koristiti sa samopouzdanjem. Prijenosni i jednostavan za upotrebu : idealno za djecu i odrasle osobe uzimati hranu u školu, ured, za kratko putovanje, piknik ili bilo gdje. Takođe je sigurno za mikrovalnu pećnicu, perilicu posuđa i zamrzivača. Moderan i praktičan dizajn : Ova kutija za ručak sažeta je u boji (vrhunska drvena) i predstavlja sjajan osjećaj dizajna, vrlo jedinstvenog i elegantnog. Volite ga na prvi pogled. 100% zadovoljstvo garantira - Pripremni kontejneri sa vrećom i priborom za pribor za jelo je višekratna i ima 30-dnevna usluga. Ako imate bilo kakvih pitanja, kontaktirajte nas. Premium drveni pribor za jelo i štapići - poput restorana u džepu, set za jelo iznosi ručak bez napora. Sadrži : drveni nož, viljušku, kašiku, savršen pribor za vašu udobnost. Jednostavno se lako očistite - pranje rukom ili u perilici posuđa, bojama za ručak sa drvenim pločama Suncokret je za ručak za odrasle BENTO lako je očistiti i ne može se zadržati mirisima Ili mrlje. Dvoslojni obrok - Koristite dvostruki sloj Bento kutije s podesivim razdjelnicima za prepret hrane. Napravite jedan sloj slano ili ga koristite kao posudu za salatu / sendvič i napravite drugi sloj s slatkim voćem ili deserom za ručak. Pokut je svakodnevno, na otvorenom ili obiteljski okupljanje, naši proizvodi kombiniraju visoku kvalitetu sa jedinstvenim dizajnom Da vam dam ono što vam treba. Pogodno za više puta : Na otvorenom / rad / škola / skladištenje. Napravite ga i učinite dobrom pomagaču u vašoj kuhinji i uživajte u svom domaćem ručku bilo gdje, bilo kada!

Deklarisana svojstva

Najbolje ponude